Про церковні журнали
Друг: всесвітній журнал для дітей
Про журнал Друг


Друг: всесвітній журнал для дітей”, січ. 2021.

Друг: всесвітній журнал для дітей

Наслідувати Ісуса разом

Зображення
дівчинка тримає журнал Друг

Всесвітній журнал

Журнал Друг запрошує дітей усього світу разом іти за Ісусом. У кожному номері містяться історії з Писань, орієнтовані на дітей послання від пророків та інших провідників Церкви, ігри та розмальовки, а також історії дітей з усього світу, які втілюють свою віру у Спасителя в справи. Журнал Друг—це захоплюючий контент, який сприяє зміцненню віри, і перекладається 48 мовами.

Для дітей будь-якого віку

У журналі Друг є розділи, призначені окремо для дітей старшого та молодшого віку; у кожному номері також містяться ідеї, як зробити домашні вечори та уроки за програмою За Мною йдіть цікавими для дітей будь-якого віку. Друг може допомогти дітям і сім’ям покращити навички грамотності, поліпшити розуміння євангелії, а також наблизитися до Ісуса Христа, їхнього Спасителя і друга.

Батькам і вчителям

Батьки і вчителі можуть використовувати журнал, щоб поліпшити навчання з Писань за програмою За Мною йдіть. Історії, наведені у журналі, можуть бути використані як потужний навчальний інструмент, а також для ініціювання розмов з дітьми про їхній власний досвід.

Відео і не тільки

До журналу Друг видаються відео з історіями з Писань та відео, під супровід яких діти можуть співати, а також історії лише у цифровому форматі стосовно чутливих тем. Шукайте відео та інші матеріали на сайті ChurchofJesusChrist.org або в додатку “Євангельська бібліотека”.

Ми будемо раді почути вас!

Друг хоче чути голоси дітей з усього світу! Будь ласка, надсилайте нам такі історії або творчі роботи:

  • про ситуації, коли ви вибрали те, що було правильним, навіть коли це було важко

  • фотографію або малюнок, коли ви стоїте біля храму

  • про те, коли ви комусь допомогли

  • приклад того, як ваша сім’я використовує журнал Друг (додайте фото!)

  • малюнок або іншу поробку, що пов’язані з історією з Писань, Ісусом, храмами тощо.

Надсилайте свою розповідь або фотографію вашої поробки на friend@ChurchofJesusChrist.org.