2013 General Relief Society Meeting

 
LEXOShikoShkarko

Gjithë Mbledhja

Shiko
Download
close

Shkarko

 

Video

Zëri

Shëlbues i IzraelitSalla 
Fuqia, Gëzimi dhe Dashuria e Mbajtjes së BesëlidhjeveLinda K. BurtonShiko
Download
close

Shkarko

 

Video

Zëri

Potpuri HimneshRelief Society Choir from the Provo Missionary Training Center 
Kemi Arsye të Madhe për t’u GëzuarCarole M. StephensShiko
Download
close

Shkarko

 

Video

Zëri

Kërkoni Bekimet e Besëlidhjeve TuajaLinda S. ReevesShiko
Download
close

Shkarko

 

Video

Zëri

I'll Go Where You Want Me to GoSalla 
Nuk Ecim Kurrë VetëmPresidenti Tomas S. MonsonShiko
Download
close

Shkarko

 

Video

Zëri

More Holiness Give Me [“Më Shumë Shenjtëri Më Jep”]Relief Society Choir from the Provo Missionary Training Center