Evenementen op de kalender kopiëren met LDS Tools

Laatst bijgewerkt: 28 April 2016 op 06:32

Beleid en beginselen

Gebruikers van LDS Tools kunnen evenementen op de kalender in LDS Tools naar de kalender op hun mobiele apparaat kopiëren.

iOS-werkwijze

1. Selecteer het menupictogram (drie horizontale lijntjes in de linkerbovenhoek van het LDS Tools-scherm).
  2. Selecteer Calendar [Kalender] in het menu.
  3. Als u de kalender ziet, gaat u naar het evenement dat u wilt kopiëren.
  4. Selecteer het evenement dat u wilt kopiëren en laat het niet los.
  5. Als het bericht ‘Copy to My Calendar’ [Naar mijn kalender kopiëren] verschijnt, selecteert u het bericht, waarna het evenement aan uw kalender wordt toegevoegd.

Android-werkwijze

1. Selecteer het menupictogram (drie horizontale lijntjes in de linkerbovenhoek van het LDS Tools-scherm).
  2. Selecteer Calendar [Kalender] in het menu.
  3. Als u de kalender ziet, gaat u naar het evenement dat u wilt kopiëren.
  4. Klik op het ‘delen’-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  5. Als het bericht ‘Add to Calendar’ [Aan kalender toevoegen] verschijnt, selecteert u OK, waarna het evenement aan uw kalender wordt toegevoegd.