Liity LDS Toolsin beetaversion testausryhmään

Päivitetty viimeksi: 20. kesäkuuta 2016 07.37

Menettelytavat ja periaatteet

Uusia toimintoja kehitetään säännöllisesti, ja niitä lisätään LDS Toolsin mobiilisovellukseen. Kun sovellusta kehitetään, kirkon keskustoimisto suorittaa laajan testaus- ja laadunvarmistusprosessin. Jotta uusia ominaisuuksia voidaan täysin testata oikeassa ympäristössään, LDS Toolsin beetaversio julkaistaan ennen kuin uudet ominaisuudet tulevat saataville sovelluskaupassa olevan sovelluksen uudessa versiossa. Beetaversion testaajia kehotetaan ilmoittamaan ongelmista ja antamaan palautetta, joka parantaa LDS Tools -sovellusta, käyttämällä sovelluksessa olevaa Ota yhteys meihin -linkkiä.

Toimintaohjeet

iOS

Beetatestaa LDS Toolsin iOS-versiota liittymällä LDS Tech -verkkosivustolla LDS Tools for iOS -projektiin. Kun olet kirjautunut projektiin, voit ladata viimeisimmän iOS-beetaversion mobiililaitteellasi tästä. Asenna se laitteeseesi etsimällä LDS Tools -kuvake, jossa on ”BETA”-nauha, ja napauttamalla sitä. Napauta sitten painiketta Asenna

Kun olet asentanut beetaversion laitteeseesi, sinun täytyy ehkä mennä kohtaan iOS Asetukset, sitten Yleiset, sitten Laitteen hallinta (tai Profiili, riippuen iOS-versiosta), sitten Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Valitse Lisää ”Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko” luotettavaksi laitteeksi. Valitse sitten uudelleen Lisää luotettavaksi laitteeksi

Takaisin

Android

Beetatestaa LDS Toolsin Android-versiota liittymällä LDS Tech -verkkosivustolla LDS Tools for Android -projektiin. Kun olet kirjautunut projektiin, voit ladata viimeisimmän Android-beetaversion mobiililaitteellasi kahdella eri tavalla:

Tapa 1 (suositus)

Tämä tapa päivittää LDS Toolsin viimeisimpään beetaversioon ja tuotantoversioon sovelluskaupan kautta. Käytä tätä tapaa toimimalla seuraavasti:

1. Liity LDS Toolsin BETA Google+ -yhteisöryhmään tästä.
  2. Ryhdy beetatestaajaksi napsauttamalla tätä.
  3. Kun sovelluksen uusi versio tulee saataville sovelluskauppaan, saat automaattisen päivityksen.

Tapa 2

Voit ladata viimeisimmän Android-beetaversion mobiililaitteellasi tästä. Napauta painiketta BETA ja asenna sovellus sitten laitteeseesi napauttamalla painiketta Lataa.

Kun sovellus on asennettu jommallakummalla tavalla, beetaversion kuvakkeessa on ”BETA”-nauha:

Takaisin