Gå med i betatestgruppen för SDH Verktyg

Senast uppdaterad: 22 juni 2016 klockan 17:26

Riktlinjer och principer

Nya funktioner utvecklas efter hand och läggs till i mobilappen SDH Verktyg. Under utvecklingen av appen genomför kyrkans huvudkontor omfattande tester och kvalitetskontroller. För att kunna testa nya funktioner fullt ut i en levande miljö, släpps en betaversion av SDH Verktyg innan de nya funktionerna blir tillgängliga i en ny version av appen i appbutiken. Betatestare ombes rapportera problem och ge feedback som kan förbättra appen SDH Verktyg via länken Feedback i appen.

Tillvägagångssätt

iOS

Betatesta iOS-versionen av appen SDH Verktyg genom att gå med i projektet LDS Tools for iOS på LDS Techs webbplats. När du har registrerat dig för projektet kan du ladda ner den senaste betaversionen för iOS via din mobila enhet här. Installera appen på din enhet genom att söka efter och trycka på SDH Verktyg-ikonen med vinjetten ”BETA”,. Tryck sedan på knappen Installera

När du har installerat betaversionen på din enhet kan du behöva gå till iOS-inställningarna, sedan till Allmänt, sedan till Enhetshantering (eller Profil, beroende på din iOS-version), sedan till Jesu Kristi Kyrka … Välj Lita på ”Jesu Kristi Kyrka …” Välj sedan Lita på igen.

Tillbaka

Android

Betatesta Android-versionen av appen SDH Verktyg genom att gå med i projektet LDS Tools for Android på LDS Techs webbplats. När du har registrerat dig för projektet kan du ladda ner den senaste betaversionen för Android via din mobila enhet på två olika sätt:

Metod 1 (rekommenderas)

Den här metoden uppdaterar SDH Verktyg till den senaste beta- eller produktversionen genom appbutiken. Gör följande för att använda den här metoden:

1. Gå med i gruppen för SDH Verktyg BETA på Google+ här.
  2. Klicka här för att bli betatestare.
  3. När en ny version av appen finns i appbutiken får du automatiskt en uppdatering.

Metod 2

Du kan ladda ner den senaste betaversionen för Android via din mobila enhet här. Tryck på knappen BETA och tryck sedan på knappen Ladda ner för att installera appen på din enhet.

När du har installerat betaversionen med en av metoderna ser du att betaversionens ikon har vinjetten ”BETA”:

Tillbaka