Versie-informatie LDS Tools

Laatst bijgewerkt: 14 Juni 2019 op 02:02

Versie 3.6

Versiedatum: 11 juni 2019

Ledenadministratie

• Toegang tot plaatselijke unitstatistieken voorzien voor de leden van de ringraad.
  • Het is niet langer nodig liggende streepjes te gebruiken als u op telefoonnummer zoekt.
  • De mogelijkheid toegevoegd om op e-mailadres te zoeken.
  • Verschillende verbeteringen inzake coördinaten toegevoegd, onder meer:
    • de mogelijkheid om een routebeschrijving vanaf de huidige positie naar het huishouden van een lid te krijgen.
    • de mogelijkheid voor leden om de locatie van hun huishouden op de kaart toe te voegen.
    • de mogelijkheid om de coördinaten te kopiëren.

Opgeloste problemen

• Problemen opgelost met spaties in het wachtwoord.
  • Problemen opgelost met het invoeren van lange telefoonnummers.
  • Andere fouten opgelost en verbeteringen aangebracht.

Terug naar boven

Versie 3.5.1

Versiedatum: 19 augustus 2018

Opgeloste problemen

• Opgeloste problemen:
    • Foto’s konden niet worden geüpload.
    • Routebeschrijvingen werkten niet voor sommige gebruikers.
    • Sommige gebruikers konden geen bedieningsgegevens zien. Gebruikers moeten na het installeren van deze update LDS Tools synchroniseren om de bedieningsgegevens te herstellen.

Terug naar boven

Versie 3.5

Versiedatum: 1 augustus 2018

Nieuwe of verbeterde functionaliteit

• Presidiums van het ouderlingenquorum en de ZHV kunnen nu het volgende doen:
    • Bedieningsgesprekken registreren.
    • Bedieningstoewijzingen via sms en e-mail versturen.
    • Bedieningstoewijzingen op een kaart bekijken.
  • Ringleiders kunnen nu de bedieningstoewijzingen van alle leden en huishoudens in hun ring zien.
  • Het ringpresidium kan nu wijkrapporten van de bedieningstoewijzingen en -gesprekken bekijken. Hogeraadsleden kunnen die gegevens voor het ouderlingenquorum bekijken en het ZHV-presidium van de ring kan die gegevens voor de ZHV bekijken.
  • Wijk- en ringleiders kunnen nu in het menu Reports [rapporten] statistieken van het kwartaalrapport bekijken.
  • Dienende broeders kunnen nu zien wie de dienende zusters zijn van de leden aan wie ze zijn toegewezen, en omgekeerd.

Opgeloste problemen

• Talrijke fouten opgelost en verbeteringen aangebracht.

Terug naar boven

Versie 3.4

Versiedatum: 1 april 2018

Nieuwe of verbeterde functionaliteit

• De mogelijkheid toegevoegd om door de contactgegevens in LDS Tools en de nummerherkenning van uw telefoon te zien welk lid van uw wijk of ring u opbelt. Om die functie in te schakelen, doet u het volgende:
    • Android: open de app voor het eerst en sta LDS Tools toe om oproepen te doen en te beheren en om toegang tot uw contacten te hebben. Als u de app al langere tijd hebt, gaat u naar de instellingen van uw apparaat. Zoek LDS Tools in uw apps en geef de app de benodigde toestemming aangaande uw contacten en telefoon.
    • iOS: ga naar Instellingen > Telefoon > Blokkeer en identificeer bellers, en schakel LDS Tools in.
  • Ter ondersteuning van de veranderingen die in de algemene aprilconferentie 2018 zijn aangekondigd:
    • De leden van ouderlingenquorums en groepen hogepriesters vormen voortaan één quorum met één presidium.
    • Huisonderwijs en huisbezoek heten nu bediening.
    • De geschiedenis van huisonderwijs- en huisbezoekcontacten is verwijderd.
  • De mogelijkheid toegevoegd om te zien wie uw dienende broeders en zusters zijn, en aan wie u zelf bent toegewezen.

Opgeloste problemen

• Talrijke fouten opgelost en verbeteringen aangebracht.

Terug naar boven

Versie 3.3

Versiedatum: 3 november 2017

Nieuwe functies in LDS Tools 3.3:

• Verwijzing voor de zendelingen: breng een vriend in contact met de voltijdzendelingen in zijn of haar gebied en krijg de contactgegevens van die voltijdzendelingen en plaatselijke leiders.
  • Ordeningsgegevens van bisschoppen en patriarchen: de ordeningsgegevens van bisschoppen en patriarchen staan nu in de ledenlijst van LDS Tools.

Terug naar boven

Versie 3.2

Versiedatum: 8 maart 2017 / 15 maart 2017

Nieuwe of verbeterde functionaliteit

• De mogelijkheid toegevoegd om het volgende te doen:
    • Zien in welk tempeldistrict u woont.
    • De vijf dichtstbijzijnde tempels zoeken.
    • Contactgegevens, verordeningsschema’s en andere informatie van alle tempels bekijken.
    • Een herinnering krijgen voordat uw tempelaanbeveling verloopt.
    • Zien tot welke unit een gezin behoort als u de adreslijst van de ring bekijkt.
    • Meer informatie over plaatselijke units zien als u een kerkgebouw zoekt (iOS).
    • In een lijst de contactgegevens van iemand bekijken door lang op zijn of haar naam te drukken (Android).
  • Het is nu makkelijker om lijsten toe te voegen en te rangschikken (Android).

Opgeloste problemen

• Opgeloste problemen:
    • De verhuisdatum verscheen niet op het rapport Leden verhuisd uit deze unit.
    • Een probleem dat met lidmaatschapskaarten van leden buiten de unit te maken had (iOS).
    • Miniaturen werden niet geladen (iOS).
    • Zoekcriteria werden gewist als men terug naar de zoekresultaten ging (iOS).
    • Units werden in de unitselector niet gerangschikt (iOS).
    • Groepen voor scouting en activiteitendagen van het jeugdwerk verschenen niet (Android).
    • Gegevens van personen of huishoudens konden niet bewerkt worden (Android).
  • Andere fouten opgelost en verbeteringen aangebracht.

Terug naar boven

Versie 3.1

Versiedatum: 30 augustus 2016

Nieuwe of verbeterde functionaliteit

• De mogelijkheid toegevoegd voor wijk- en ringleiders om de Vorderingenstaat zendelingen te bekijken in wijken en ringen waar zendelingen de mobiele app Area Book Planner gebruiken. (Beperkt tot bepaalde zendingsgebieden in Canada, Europa, Japan en de Verenigde Staten.) Dat rapport staat wijk- en ringleiders toe om te zien op welke onderzoekers en leden de zendelingen in hun unit zich concentreren en de vorderingen die ze maken.

Terug naar boven

Versie 3.0

Versiedatum: 1 juni 2016

Nieuwe of verbeterde functionaliteit

Leden

• De vormgeving van LDS Tools bijgewerkt en voor de meest recente iOS-versie geoptimaliseerd.
  • De menunavigatie is nu een tabbalk in plaats van een schuif.
  • De mogelijkheid toegevoegd om foto’s van individuele leden en gezinnen in hoge resolutie te uploaden.
  • Miniaturen van foto’s van leden aan de ledenlijst toegevoegd als een gebruiker die op leden sorteert.
  • De optie Bewerken toegevoegd als men het menu-item Meer selecteert, waardoor de gebruiker kan kiezen welke items op de tabbalk getoond worden en in welke volgorde.
  • De functionaliteit van de zoekfunctie kerkgebouwen verbeterd. Die toont nu een foto van het kerkgebouw indien beschikbaar.
  • Klastoewijzingen van leden van het huishouden aan de ledenlijst toegevoegd.
  • Ondersteuning voor Gesplitste weergave toegevoegd voor iOS-apparaten die dat ondersteunen.

Leiders

• Extra opties aan Rapporten toegevoegd om de leden in elk rapport in kaart te brengen en contact met ze op te nemen.
  • De mogelijkheid toegevoegd om de drie huisonderwijs- en huisbezoekstatussen te bekijken: bezocht, niet bezocht en geen contact gehad.

Opgeloste problemen

• Een probleem opgelost waarbij de kalenderevenementen die via de kalender op LDS.org toegevoegd werden, na synchronisatie niet in LDS Tools verschenen.