SDH Verktyg Leveransmeddelanden

Senast uppdaterad: 14 juni 2019 klockan 03:05

Version 3.6

Utgivningsdatum: 11 juni 2019

Inom Medlemskap

• Beviljade åtkomst till lokal enhetsstatistik för medlemmarna i stavsrådet.
  • Tog bort behovet att använda bindestreck vid sökning efter telefonnummer.
  • Lade till möjligheten att söka efter e-postadress.
  • Lade till flertalet förbättringar inom latitud och longitud, däribland
    • möjligheten att få vägbeskrivning till medlemmars hem från aktuell plats
    • möjligheten för medlemmar att sätta sitt hem på kartan
    • möjligheten att kopiera latitud och longitud.

Åtgärdade problem

• Åtgärdade problem med mellanrum i lösenord.
  • Åtgärdade problem som uppstod när man angav långa telefonnummer.
  • Andra buggfixar och prestandaförbättringar.

Överst på sidan

Version 3.5.2

Utgivningsdatum: 1 november 2018

Nya eller förbättrade funktioner

• Lade till möjligheten för stavspresidentskap att se en rapport över stödverksamhetsintervjuer på stavsnivå.
  • Lade till en organisationsskärmbild för stavens högprästkvorum.
  • Lade till möjligheten för hjälpverksamhetsledare att se stödverksamhetsinformation för alla medlemmar i deras församling.
  • Lade till möjligheten att se medlemmar som bor i närheten när man tittar på en person på kartan.
  • Skärmbilderna Medlemsförteckning, Organisationer och Rapporter har fått ett förnyat utseende.
  • Förbättrat stöd för Android 9 och iOS 12.

Åtgärdade problem

• Ett flertal buggfixar och prestandaförbättringar.

Överst på sidan

Version 3.5.1

Utgivningsdatum: 19 augusti 2018

Åtgärdade problem

• Åtgärdade problem:
    • Fotouppladdningar som inte fungerade.
    • Anvisningar i kartor som inte fungerade för vissa användare.
    • Information om stödverksamheten som inte visades för vissa användare. För att återställa stödverksamhetsinformation måste användare synka SDH Verktyg när de har installerat den här uppdateringen.

Överst på sidan

Version 3.5

Utgivningsdatum: 1 augusti 2018

Nya eller förbättrade funktioner

• Lade till möjligheten för äldstekvorumets och Hjälpföreningens presidentskap att
    • registrera stödverksamhetsintervjuer
    • skicka stödverksamhetsuppdrag via sms och e-post
    • se stödverksamhetsuppdrag på en karta.
  • Lade till möjligheten för stavsledare att se stödverksamhetsuppdrag för alla medlemmar och hushåll i staven.
  • Lade till möjligheten för stavspresidentskap att se rapporter över stödverksamhetsuppdrag och stödverksamhetsintervjuer på församlingsnivå. Högrådsmedlemmar kan se den här informationen för äldstekvorum, och Hjälpföreningens presidentskap i staven kan se den här informationen för hjälpföreningar.
  • Lade till möjligheten för församlingens och stavens ledare att se statistiken från kvartalsrapporten på menyn Rapporter.
  • Lade till möjligheten för stödbröder att se vilka som är stödsystrar hos dem som de ansvarar för, och vice versa.

Åtgärdade problem

• Ett flertal buggfixar och prestandaförbättringar.

Överst på sidan

Version 3.4

Utgivningsdatum: 1 april 2018

Nya eller förbättrade funktioner

• Lade till möjligheten för nummerpresentatören på din telefon att använda kontaktinformationen i SDH Verktyg för att se vem i din församling eller stav som ringer dig. För att aktivera den här funktionen:
    • Android: Om du öppnar appen för första gången svarar du ja på frågan om att ge SDH Verktyg tillåtelse att ringa och hantera telefonsamtal och få åtkomst till dina kontakter. Om appen installerades tidigare går du till inställningarna på din enhet, letar fram SDH Verktyg under appar och ser till att behörighet för kontakter och telefon har aktiverats.
    • iOS: Gå till din enhets Inställningar > Telefon > SamtalsID och blockering och slå på SDH Verktyg.
  • För att stödja förändringarna som tillkännagavs under generalkonferensen i april 2018:
    • Medlemmarna i äldstekvorum och högprästgrupper förenas nu till ett kvorum med ett presidentskap.
    • Hemundervisning och besöksundervisning har bytt namn till stödverksamhet.
    • Historiken för hemundervisnings- och besöksundervisningskontakter har tagits bort.
  • Lade till möjligheten att se vilka dina tilldelade stödbröder och stödsystrar är samt dina egna stödverksamhetsuppdrag.

Åtgärdade problem

• Ett flertal buggfixar och prestandaförbättringar.

Överst på sidan

Version 3.3

Utgivningsdatum: 3 november 2017

Nya funktioner i SDH Verktyg 3.3:

• Missionärshänvisningar: Hänvisa en vän till heltidsmissionärerna i hans/hennes område och få kontaktinformation för dessa heltidsmissionärer och lokala ledare.
  • Information om ordination för biskop och patriark: Information om ordination för biskopar och patriarker visas nu i avsnittet Medlemsförteckning i SDH Verktyg.

Överst på sidan

Version 3.2

Utgivningsdatum: 8 mars 2017 / 15 mars 2017

Nya eller förbättrade funktioner

• Lade till möjligheten att
    • visa vilket tempeldistrikt du bor i
    • hitta de fem närmaste templen
    • visa kontaktinformation, förrättningsscheman och andra detaljer om alla tempel
    • få en påminnelse innan din tempelrekommendation går ut
    • visa vilken enhet ett hushåll tillhör medan du tittar på stavens medlemsförteckning
    • visa mer information om lokala enheter när du söker efter ett möteshus (iOS)
    • få kontaktinformation för en person i en lista genom att trycka länge på hans eller hennes namn (Android).
  • Gjorde det lättare att lägga till och sortera listor (Android).

Åtgärdade problem

• Åtgärdade problem:
    • Flyttningsdatum visades inte på rapporten Utflyttade medlemmar.
    • Problem med matrikelkort för medlemmar utanför enheten (iOS).
    • Miniatyrbilder laddades inte (iOS).
    • Sökkriterier försvann när man återvände till resultatlistan (iOS).
    • Enheter listades i fel ordning på enhetsväljaren (iOS).
    • Scout- och aktivitetsdagar visades inte (Android).
    • Problem att ändra personlig information eller hushållsinformation (Android).
  • Utförde andra buggfixar och förbättrade prestandan.

Överst på sidan

Version 3.1

Utgivningsdatum: 30 augusti 2016

Nya eller förbättrade funktioner

• Lade till möjligheten för församlings- och stavsledare att se framstegsrapporten för missionärer i församlingar och stavar där missionärerna använder mobilappen Områdesplanering (begränsad till vissa missioner i Europa, Förenta staterna, Japan och Kanada). Rapporten visar församlings- och stavsledare vilka undersökare och medlemmar som missionärerna i deras enhet fokuserar på och vilka framsteg de gör.

Överst på sidan

Version 3.0

Utgivningsdatum: 1 juni 2016

Nya eller förbättrade funktioner

För medlemmar

• Uppdaterat utseende och känsla för SDH verktyg och optimerat det för senaste iOS OS.
  • Förbättrat meny-navigationen från applikationsmeny till tabmeny.
  • Lagt till möjligheten att ladda upp högupplösta foton på personer och hushåll.
  • Lagt till miniatyrbilder till medlemsförteckningen för att tillåta individuell sortering.
  • Lagt till redigeringsval vid val av menyalternativet Mer, så att användaren kan välja vilka menyalternativ som visas och i vilken ordning.
  • Förbättrat verktyget Hitta ett möteshus så att en bild av ett möteshus visas när det är tillgängligt.
  • Lagt till hushållets medlemmars klassuppgifter i medlemsförteckningen.
  • Lagt till Delad vy för iOS-enheter som kan använda den.

För ledare

• Lagt till ytterligare alternativ i Rapporter för att kartlägga och kontakta medlemmar i varje rapport.
  • Lagt till möjligheten att se alla tre slagen under hem- och besöksundervisning: besökt, inte besökt eller inte antecknad.

Åtgärdade problem

• Löst problem som att kalenderhändelser som lagts till genom Kalender på LDS.org inte visades i SDH Verktyg efter synkning.