За Мною йдіть
Ви—вчитель для дітей


“Ви—вчитель для дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. Новий Завіт 2019 (2019)

“Ви—вчитель для дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. 2019

Зображення
Ісус з малою дитиною

Ви—вчитель для дітей

Вас було покликано Богом навчати Його дітей так, як це робив би Спаситель. Вас було рукопокладено на це покликання владою Його святого священства. Навіть коли ви не є досвідченим учителем, якщо ви живете гідно, молитеся щодня і вивчаєте Писання, Бог дарує вам можливість відчувати вплив і силу Святого Духа (див. 2 Нефій 33:1).

Ті, хто був ввірений вашій довірі, є дітьми Небесного Батька, і Він знає, чого вони потребують і який підхід для них буде найкращим. Бог через Святого Духа буде скеровувати вас під час підготовки і під час викладання. Він відкриє вам, що слід сказати і що слід зробити.

У всіх аспектах свого життя ці дорогоцінні діти постійно вбирають інформацію, формують і шліфують свої погляди, а також роблять відкриття і діляться ними. Це є особливо вірним щодо євангелії, бо діти з готовністю і завзяттям вивчають її прості істини. Їхня віра в духовне є сильною і чистою, і в кожному моменті вони вбачають можливість навчатися. Вони з готовністю діють згідно з тим, про що дізналися, навіть якщо їхнє розуміння ще неповне. Саме так нам усім потрібно приймати євангелію. Як навчав Спаситель: “Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, як дитя, той у нього не ввійде!” (Лука 18:17).

Покликання навчати дітей---це священна довіра. Іноді нормально відчувати себе приголомшеними. Але пам’ятайте, що ви покликані вашим Небесним Батьком і Він ніколи вас не залишить. Це---Господня робота, і якщо ви служите “всім своїм серцем, могутністю, розумом і силою” (УЗ 4:2), Він розширить ваші здібності, дари і таланти, і ваше служіння благословить життя дітей, яких ви навчаєте.