Dil nga lundrimi kryesor

Një Vizion për Dhënien e Shërbesës

Shikojeni këtë material filmik për të mësuar më shumë për dhënien e shërbesës.

Një Vizion për Dhënien e Shërbesës (4:41)

Shkarko materialin e plotë filmik (4:41) për këshillat bashkërendues, këshillat e kunjeve dhe të lagjeve.

Shkarko materialin filmik: I vogël (360p), Mesatar (720p), I madh (1080p)