2016
Де мені слід бути
August 2016


Бути там, де нам слід бути

Зображення
being where we should be

ЗВЕРХУ: ІЛЮСТРАЦІЯ МАРКА РОБІНСОНА; СПРАВА: ІЛЮСТРАЦІЯ АЛІССИ ТЕЛЛЕНТ

Коли мені було 11 років, я жив у Ментаї, шт. Юта, США. На почату року вчителька Початкового товариства принесла маленьку красиву сокирку, якою можна рубати дрова.

“Той, хто найчастіше буде ходити в Початкове товариство цього року, той і отримає сокирку”,—сказала вона. Я відразу ж вирішив, що ходитиму кожного тижня. У кінці року я отримав сокирку!

Невдовзі настав мій 12 рік народження. Мене висвятили у диякони. Приблизно в цей час моя сім’я переїхала в Медісон, шт. Вісконсін, США. Я сумував за своїми друзями, але радів, що у мене з’явилися нові. Медісон був набагато більшим за Ментай. Моя нова школа була великою. Там не було багато членів Церкви. Одного дня популярні в школі діти запросили мене на вечірку. Але вечірка була в той же вечір, що і церковний захід. Я знав з мого досвіду в Початковому товаристві, що добрі справи відбуваються, якщо я сумлінно відвідую мої церковні збори. Я подякував їм за запрошення і пояснив, чому не можу прийти.

Наступного дня після вечірки всі у школі говорили про неї. На вечірці пили алкогольні напої, і кожен, хто там був, мав великі неприємності! Я був вдячний, що був там, де мав бути.

Я вдячний, що ходив у Початкове товариство й на інші церковні збори, коли я зростав. Там я засвоїв важливі євангельські уроки. І мені було весело на тих заходах. Небесний Батько благословляє нас, коли ми намагаємося бути там, де нам слід бути, і робити те, що нам слід робити. Він зміцнює нашу віру. Він захищає нас від спокуси й гріха.

В Ученні і Завітах 88:63 Ісус сказав: “Наближайтеся до Мене, і Я наближатимусь до вас”.

Коли ми відвідуємо церковні збори, включаючи причасні збори, ми наближаємося до Небесного Батька та Ісуса Христа. Ми дізнаємося про важливі істини, які керують нашими рішеннями протягом тижня, навіть коли ми не в церкві або не оточені людьми, які розділяють наші вірування. Якщо ви живете праведно, Святий Дух допоможе вам дізнатися, де вам потрібно бути і що робити.