2020
Ліні Уілаау---Саваї, Самоа
Червень 2020


Портрети віри

Ліні Уілаау

Саваї, Самоа

Зображення
Lini

Ліні колись боролася з почуттями гніву й нетерпіння. Але коли Ліні разом з чоловіком приєдналася до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, вона відчула, що ті почуття зникли після того, як вона почала жити за євангелією.

Леслі Нільссон, фотограф

Я почала вивчати євангелію і завдяки вченням Церкви дізналася про те, як Ісус любив дітей. Він завжди був до них таким добрим.

Я почала намагатися бути більше схожою на Ісуса. Зараз я намагаюся більше любити всіх членів своєї сім’ї. Я проводжу з ними більше часу і більше часу приділяю тому, щоб дізнатися про їхні потреби. Ми читаємо Писання всією сім’єю і разом молимося щовечора.

Моє серце значно пом’якшилося. Я відчуваю більше любові, спокою і щастя в нашому домі завдяки тому, що ми живемо за вченнями Ісуса Христа. Я вдячна за те, як євангелія допомагає мені навчатися бути кращою дружиною, мамою і бабусею.

Дехто з наших старших дітей сповідує інші релігії, однак ми все ще сподіваємося, що вони всі колись приєднаються до істинної Церкви. Ми з чоловіком маємо мету---в наступному році поїхати до храму. Але це лише наша початкова мета. Ми хочемо, щоб уся наша сім’я змогла прийти до храму й запечататися.

Євангелія може змінювати наше життя. Крім того, що я легко вибухала гнівом, у мене були труднощі з деякими частинами Слова мудрості. Але тепер я вже не маю цих проблем. Якщо євангелія допомогла мені стати кращою людиною, я знаю, що вона може так само вплинути на всю мою сім’ю.

Зображення
Lini and Ioane with their family

Ліні та її чоловік Іоане разом насолоджуються благословеннями сімейної єдності після того, як прийняли євангелію Ісуса Христа.

Зображення
Lini with her grandchildren

Як тільки випадає нагода, Ліні згуртовує своїх онуків. Разом з чоловіком Ліні поставила за мету побачити, як уся їхня сім’я колись запечатається у храмі.

Зображення
family sitting together outside

Більше любові й спокою в домі---це лише одне з благословень, які Ліні помітила після того, як приєдналася до Церкви й почала жити за принципами, про які дізналася.