2013
Дослухатися до підказок
січень 2013


Молоді

Дослухатися до підказок

Якось увечері моя юна двоюрідна сестра втекла з дому, тож я поспішила на її пошуки. Коли я їхала, то молилася, щоб Дух мені допоміг. Знаючи, що Бог відповість і спрямує мене, я намагалася дослухатися до підказок Духа. Але коли я не змогла нічого почути, то впала у відчай і думала, що Дух нічого мені не підказує.

Хоч я хотіла їхати далі, щоб продовжити пошуки, виникло відчуття, що слід залишатися поблизу дому моєї кузини. Тож я вирішила проїхатися по тій місцевості ще раз. Коли я зупинилася на перехресті, то побачила силует юної дівчини, яка кудись ішла. Я знайшла свою двоюрідну сестру!

Коли, вийшовши з машини, я бігла до неї, то зрозуміла, що Дух мене скеровував увесь час, допомагаючи відчути, що я повинна залишатися в тому ж районі. Оскільки я намагалася почути тихий голос, я мало не пропустила спонукань Духа. Потім я зрозуміла, що часто ми не чуємо голос, але будемо серцем відчувати спонукання.

Я була така вдячна за провід Духа. Дійсно, Він завжди поруч! Як сказано в Писаннях: “Святий Дух буде твоїм постійним супутником” (УЗ 121:46).

Якщо ми гідні скерування Духа і беремо його до уваги, ми можемо бути знаряддям у Божих руках, щоб робити добро багатьом людям. Маючи постійний супровід Духа, ми будемо знати шлях, яким слід іти.