2016
Зміни у програмі ‘Вивчення і навчання євангелії’
May 2016


Зміни у програмі “Вивчення і навчання євангелії”

Вивчення, навчання євангелії та життя за нею є вкрай необхідними для нашого особистого зростання і є дуже важливими складовими нашого поклоніння в Суботній день. Аби допомогти членам Церкви зростати, зміцнюючись у своїй вірі в Небесного Батька та Ісуса Христа, а також поліпшуючи поклоніння в Суботній день, Перше Президентство та Кворум Дванадцятьох Апостолів представили на загальних зборах провідництва під час генеральної конференції нову ініціативу для покращення навчання і вивчення євангелії. Членам Церкви пропонується:

1. Засвоїти принципи з посібника Навчати, як навчав Спаситель. У цьому новому посібнику увага зосереджена на простих, але могутніх принципах, які застосовував Великий Учитель. Мета кожного вчителя, як сказано в посібнику,—“навчати Духом чистого вчення євангелії для того, щоб допомогти дітям Бога розвивати їхню віру в Спасителя і стати більше подібним до Нього”.

Хоч цей посібник призначений для тих, хто має покликання навчати, він буде корисним для кожного, хто хоче навчитися навчати так, як навчав Спаситель. Батькам може бути корисно застосовувати принципи з цієї брошури, коли вони навчають вдома.

2. Брати участь у зборах ради вчителів. Збори ради вчителів—це не те саме, що попередні курси для удосконалення вчителів. Як ради, ці збори будуть давати можливість учителям обговорювати разом принципи з посібника Навчати, як навчав Спаситель та вчитися одне від одного, як їх застосовувати. Ці збори, які мають проводитися раз на місяць у рамках недільних зборів, будуть проходити в 2016 р. по всьому світу.

3. Старанно вивчати євангелію. Членам Церкви, як і вчителям, слід старанно вивчати євангелію вдома. Вивчення євангелії і життя за нею протягом тижня готує членів Церкви до участі в недільних уроках, що може сприяти тому, що кожний отримає більш змістовний навчальний досвід.

Як діти нашого Небесного Батька, ми всі маємо потенціал стати такими, як Він. Кожний, хто бажає вивчати євангелію й жити за нею, може стати більш подібним до наших небесних батьків і повернутися, щоб жити з Ними. Поклоніння в церкві і вдома допомагає нам зміцнювати таку віру в Небесного Батька та Ісуса Христа.