2017
Як запросити Святого Духа
Вересень 2017


Відповіді церковних провідників

Як запросити Святого Духа

З виступу на духовному вечорі в Університеті Бригама Янга—Айдахо 25 січня 2005 р.

Зображення
young man looking at computer screen

Я знаю, що відчуваю вплив Святого Духа, коли відчуваю світло й почуваюся щасливим. Коли здається, що Святий Дух далеко від мене, я відчуваю темряву й почуваюся нещасливим. Як і ви, я відчував той приплив і відплив світла й щастя у своєму житті.

Мені подобається відчувати світло, і мені подобається бути щасливим. Мені не треба чекати на труднощі й випробування, щоб просити допомоги від Святого Духа. Я можу прийняти рішення памʼятати, яким є це напарництво, і коли я памʼятаю, то знову бажаю отримати те благословення всім своїм серцем.

Коли нам хочеться мати Святого Духа і мир у розумі та задоволення, які приходять від цього, ми знаємо, що робити. Ми з вірою благаємо Бога про це. Потрібна молитва віри, щоб отримати напарництво Святого Духа. Ми маємо вірити в те, що Бог Батько, Творець усього, живий і хоче, щоб ми мали Святого Духа, і хоче послати нам Утішителя. Потрібна віра в те, що Ісус є Христос і що Він спокутав наші гріхи та розірвав пута смерті. З тією вірою ми наближаємося до нашого Батька у благоговінні та з упевненістю, що Він відповість. З тією вірою ми закінчуємо свою молитву в імʼя Ісуса Христа як Його справжні послідовники, упевнені в тому, що наше глибоке покаяння, наше хрищення, здійснене Його слугами, і наше віддане служіння Його справі очистили нас і зробили чистими й гідними благословення, якого ми прагнемо,—напарництва Святого Духа.