2008
ВПЕРЕД З ВІРОЮ
Жовтень 2008 р.


ВПЕРЕД З ВІРОЮ

Світ дивиться на вас

Будьте вірними Господу та Його Церкві. Регулярно моліться наодинці й вивчайте Писання. Дотримуйтеся своїх завітів і прислухайтеся до шепоту Духа. Господь допоможе вам здолати випробування і труднощі.

Зараз час йти з вірою вперед. Це час показати, що ми виконуємо заповіді Бога. Це час зміцнитися у вашій вірі через молитву і послушність. Коли ви зміцняєтесь у вірі, чітко дотримуючись цих високих моральних норм, то побачите, що ви будете щасливими і матимете більше можливостей ділитися євангелією та своїми переконаннями з іншими. Життя за цими високими моральними нормами буде давати вам свободу, а не обмежувати вас.

Якщо ви йдете вперед з вірою, то пожнете обіцяні благословення і Господь проллє на вас Свого Духа. Його Дух направлятиме вас, і ви будете знати, що робити і як поводитися в кожній ситуації, і ви будете дотримуватися свого завіту хрищення завжди пам’ятати Його.

Молодих провідників у всі часи просили виявляти віру й виконувати все в точності. Нефій, Джозеф Сміт, Рут і багато інших діяли з вірою, бо були послушні Господу і Його пророкам.

Ви—молодь благородного перворідства, рід царський і покоління визначеної долі. Ваша віра змінить світ, який шукає добра і світла. Світ чекає від вас прикладу й провідництва. Отже: “Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі” (Матвій 5:16).