2020
Я вірю у священні обіцяння
Квітень 2020


Місцеві сторінки

Я вірю у священні обіцяння

Думаючи про Воскресіння, я сповнений благоговіння до Батька, Сина і Святого Духа, оскільки Вони знають про мене більше, ніж я сам. Я відчуваю трепет перед Їхньою славою.

Я вірю у велич любові нашого Батька. До того, як я приєднався до Церкви, в моєму житті не було ні церкви, ні євангелії. Однак, я все ще мав благословення подолати серйозне захворювання, проблеми і обставини, стосовно яких земні керівники поставили б на мені хрест. Завдяки покаянню я тепер абсолютно інший, ніж був. Я відчуваю потребу допомагати іншим, я радію їхньому успіху і засмучуюсь через тих, хто порушує закони Бога. У той же час я вірю в абсолютне прощення через хрищення. Наші пророки говорили про це, то чому нам не вірити їм? Я вірю у священні обіцяння, дані Батьком про те, що ми побачимо Їх у повноті слави й величі, коли воскреснемо. Ми не спроможні уявити цю подію. Вона буде фантастичною.

Я щасливий, оскільки можу поїхати на ще одну місію до Фінського храму, в дім нашого Батька, так що зможу зробити щось, допомагаючи в Його роботі із запечатування сімей. Мені дуже шкода, що роботу, яку ми збираємося робити, не розуміють. Я вірю, що наш Батько і Його Син будуть задоволені моєю місією.

У Тита 3:4–6 сказано: “А коли з’явилась благодать та людинолюбство Спасителя, нашого Бога, Він нас спас не з діл праведности, що ми їх учинили були, а з Своєї милости через купіль відродження й обновлення Духом Святим, Якого Він щедро вилив на нас через Христа Ісуса, Спасителя нашого”.

Я дуже вдячний за те, що Бог зцілив мене від моєї хвороби, в той час як мені сказали, що жити мені залишилося лише кілька місяців. Я вдячний за те, що був зцілений від поліомієліту—мені вже було виписане свідоцтво про смерть (яке зберігається у моєму альбомі), хоча на ньому й немає підпису лікаря—та від нападу і паралічу, що слідував за ним. Я маю свідчення про те, що саме Бог допоміг мені тоді і багаторазово допомагав мені потому. Наприклад, коли мій собака повернувся до життя після того, як його збила машина, і він відразу ж помер. Завдяки молитві місіонерів він повернувся до життя і прожив ще чотири роки. П’ятеро людей стали свідками тієї події.

Завдяки цим свідченням я абсолютно впевнений, що після воскресіння я зможу відчувати повноту радості і щастя, коли побачу Ісуса Христа, нашого Спасителя і Викупителя, Першонародженого від Батька. Я смиряюся перед Ним і вдячний Йому.