2020
Цілюща сила Христа
Квітень 2020


Місцеві сторінки

Цілюща сила Христа

Коли ми хворіємо, то звертаємося у молитві до нашого Небесного Батька і Спасителя Ісуса Христа, щоб помолитися про силу зцілення. Я свідчу про дивовижну силу Спасителя зцілювати навіть, якщо обставини здаються безнадійними.

У сучасному зайнятому житті психологічні випробування є частиною повсякденного життя. Чоловіки й жінки, студенти, матері, батьки, бабусі й дідусі можуть відчувати втому, стрес і мати депресію.

Будучи молодою матір’ю, я щасливіша, ніж будь-коли раніше, але я також пізнала втому, якої ніколи до цього не відчувала. Мене переобтяжувало знання про те, що ніщо або ніхто не могли допомогти мені в моїй ситуації. Я сама мала впоратися зі змінами, випробуваннями і обов’язками. Але—не могла. Мені потрібно було піклуватися про свою сім’ю та дітей, але у мене не було сил подбати навіть про себе.

Я пізнала силу великого свідчення. Я стала свідком того, що Ісус Христос є нашим Спасителем. Я запитала Батька в ім’я Його Сина, щоб дізнатися, хто міг би бути тією людиною, у якої я можу попросити допомоги. Хто міг би прийти й помити мій посуд, коли я не могла навіть устати з ліжка. Пам’ятаю, як я чітко отримала відповідь: “Ти отримаєш силу і станеш здоровішою, якщо підеш і служитимеш іншим”. Спочатку я сумнівалася, але тоді я попросила сестер-місіонерок піти зі мною послужити іншим.

Той досвід дав мені сили, сповнив радістю і зміцнив віру. Я попросила, щоб хтось поніс мої тягарі, а Він поніс мої тягарі й мене.

Небесний Батько знає нас, Він чує нас і знає бажання наших сердець ще до того, як ми попросимо Його про щось. Я вірю в чудеса. Я вірю, що Батько є Всемогутнім. Кожен може поділитися своєю особистою історією або свідченням, які найбільше зміцнили їхню віру.

Я заохочую кожного молитися, виконувати заповіді, слухати Святого Духа і шукати відповіді на наші запитання. Ісус Христос помер за нас, щоб ми могли спастися. Він страждав за нас, щоб нас могло бути прощено, зцілено і щоб ми долучилися до простих радощів і великих чудес. Я молюсь, аби ми знаходили віру в наших хворобах і нещастях, щоб звертатися до нашого Небесного Батька та Спасителя, оскільки Вони хочуть цього, і я знаю, що Вони допоможуть нам.