2021
Господь зцілив мене
Серпень 2021


Лише у цифровому форматі: Портрети віри

Господь зцілив мене

З того часу, як ми знайшли Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, нам не бракувало благословень.

Зображення
літній чоловік у капелюсі в Болівії

Фотографія Леслі Нільссона

Я хворів багато років. Я приймав ліки, але мій стан ніколи не покращувався. Я ледве міг пройти квартал без того, щоб три або чотири рази не зупинитися на перепочинок. Я подумав, що, можливо, це моє випробування є наслідком того, що є не ходжу до якоїсь церкви.

Разом з дружиною Сільвою ми дуже вдячні братам і сестрам, які допомогли нам приєднатися до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Один з братів казав: “Я не буду казати, що вам необхідно ходити до церкви. Це Господь просить вас туди приходити”.

Саме це ми й відчували.

Ми покаялися у своїх гріхах, коли познайомилися з Церквою. Покаяння є вкрай важливим. Ми відмовилися від усіх своїх пороків і благали Господа пробачити наші гріхи та не залишати нас до смерті.

Після того, як ми знайшли євангелію і почали відвідувати збори, мій стан покращився. Після того, як ми почали відвідувати храм, моє здоров’я ще більше зміцнилося. Я вже навіть знову міг грати в футбол. Господь зцілив мене від моєї хвороби. Ми з дружиною все ще маємо проблеми зі здоров’ям, але завдяки нашій вірі Господь благословляє і зміцнює нас.

З того часу, як ми знайшли Церкву, нам не бракувало благословень. Ми платимо свою десятину, і Господь дає нам набагато більше, ніж ми даємо Йому. Ми вдячні за дім, який Він нам дав. Ми вдячні за те, що маємо достатньо, аби давати бідним. Ми вдячні за здоров’я, яке маємо з дружиною. Ми дуже щасливі. Ми любимо Церкву і вдячні за неї. Ми знаємо, що вона істинна!

Ми знаємо, що наше життя в руках Небесного Батька та Ісуса Христа, тож ми молимося Небесному Батькові кілька разів на день. Ми не знаємо, коли настане наш час померти, коли Господь прийде по нас, але ми вдячні, що Він показав нам шлях назад до Нього.