2020
Як я можу шукати духовні дари?
Грудень 2020


За Мною йдіть: Книга Мормона

Як я можу шукати духовні дари?

Мороній 10

(14–20 грудня)

Зображення
How can I seek spiritual gifts?

Духовні дари через Святого Духа дає нам Бог для нашої користі (див. Moроній 10:8). Кожного з нас наділено духовними дарами від Бога, і є багато дарів, які ми можемо отримати.

Про деякі духовні дари згадано в Писаннях (див. Moроній 10:9–16; Учення і Завіти 46:13–25); а про деякі—ні. Як ви можете дізнатися про те, які духовні дари дав вам Бог, і розвивати їх? Як ви можете розвивати інші дари? Ось кілька ідей, які вам стануть у пригоді:

Запитуйте

Моліться і запитуйте Бога, якими духовними дарами Він вас благословив або яких ви маєте прагнути. Він допоможе вам. У вашому патріаршому благословенні також може бути сказано про ваші духовні дари. Якщо ви ще не отримали патріаршого благословення, поговоріть зі своїм єпископом або президентом філії про те, як його отримати.

Навчайтеся

Для отримання духовних дарів необхідно докладати зусиль. Якщо ви прагнете отримати певний дар, дізнайтеся більше про нього з Писань, свого патріаршого благословення або з виступів на генеральній конференції. Ви також можете попросити інших людей поділитися своїм досвідом.

Дійте

Дізнаватися про духовні дари корисно, але вам необхідно застосовувати це знання. Якщо ви виявляєте віру в Ісуса Христа, каєтеся і дотримуєтеся своїх завітів, то маєте право на отримання духовних дарів. Крім того, шукайте можливостей для застосування своїх духовних дарів. Пам’ятайте, що ці дари приносять користь не лише вам, але й іншим (див. Учення і Завіти 46:26). Як ви можете застосовувати свої духовні дари, щоб допомагати іншим?