2018
Прийміть підтримку Бога і станьте міцнішими
August 2018


Голоси місцевих святих останніх днів

Прийміть підтримку Бога і станьте міцнішими

Я у Церкві не так вже й довго, всього 3 роки. За цей час багато чого змінилося у моєму житті. Змінилася я сама, змінилося моє розуміння деяких важливих речей, моя віра стала міцнішою. Наше життя можна порівняти з комп’ютерною грою: на першому етапі у нас вкладені стандартні характеристики, але, проходячи певні рівні, ми стаємо міцнішими, витривалішими, розумнішими, взагалі досконалішими. І те добре, що у нас вкладено, зростає. Це зростання відбувається завдяки випробуванням, які ми проходимо.

Для того, щоб успішно пройти гру під назвою “земне життя” до кінця, Бог надав нам інструкцію, в яку вкладена найнеобхідніша інформація для нас. І ця інструкція—Священні Писання. Читаючи їх, ми можемо знайти відповідь на будь-яке запитання, яке турбує нас. Застосування Священних Писань у житті захищає нас від скоєння безлічі помилок.

Бог надає нам багато помічників, зокрема Святого Духа, молитву, піст, недільне богослужіння, причастя та інших. Усе це допомагає нам підтримувати високий рівень нашої віри і зміцнює її. Адже якщо наша віра у Небесного Батька міцна, то і ми міцні, тому нам легше проходити різні рівні складності у нашій “грі”.

Ніколи не здавайтеся, адже з нами наш люблячий Небесний Батько, який завжди підтримує і чекає, що ми прийдемо до Нього в обійми. Нам тільки треба навчитися довіряти Йому і виконувати дані нам рекомендації.

Моя порада всім—вивчайте Священні Писання, приділяйте час на розмову з Богом, на молитву, прислухайтеся до Його тихого голосу, і тоді ви зрозумієте, що “гра” на ім'я “земне життя”—легка і прекрасна.