2020
“За Мною Йдіть”—дороговказ для всієї сім’ї
Березень 2020


Місцеві сторінки

“За Мною Йдіть”—дороговказ для всієї сім’ї

Ми благословенні жити у час, коли Господь веде Свою церкву через живого пророка. Ми з нетерпінням чекаємо на генеральну конференцію, коли зможемо почути слова нашого Господа через сучасних керівників.

Коли ми почули про зміну у проведенні недільних зборів і посібник “За Мною йдіть”, то надзвичайно зраділи, бо побачили у цьому велике благословення, через яке Господь надав нам можливість зміцнити нашу віру і свідчення в Ісуса Христа, об’єднати нашу сім’ю і зміцнити наших дітей на шляху, вказаному Спасителем.

Вивчення Писань у нашій сім’ї відбувається щодня. Кожного ранку ми молимося і вивчаємо Писання особисто, сім’єю і як подружня пара. Також ми вивчаємо брошуру “Заради зміцнення молоді” вдень, і книгу “Святі” ввечері—сімейно, а самостійно вивчаємо різні церковні видання та конференцію.

Але хочеться визнати, що вивчення писань у будні дні є дуже важким і напруженим через брак часу. І тепер завдяки програмі “За Мною йдіть” ми маємо достатньо вільного часу для вивчення, обмірковування та обговорення писань. Спочатку ми вивчаємо заплановані на тиждень розділи, а потім обмірковуємо їх вивчаючи посібник, і плануємо те, яким чином можемо застосовувати отриманні знання у практиці та житті.

Ось деякі враження наших дітей:

Олесь (7 років):

“Вивчаючи Новий Завіт кожної неділі я більше дізнався про те, що Господь Викупив нас”.

Влад (9 років):

“Це допомогло мені більше дізнатися про Ісуса Христа, Небесного Батька і краще розуміти матеріал на уроках, який ми вивчаємо в церкві. “Коли я приходжу на урок, то все знаю!”

Настя (12 років):

“Мені дуже подобається те, як апостоли проповідували, люди сприймали і тисячі з них охристилися. Я теж хочу поїхати на місію, і їхній приклад мене надихає”.

Валентин (16 років):

“Я почав глибше вивчати Новий Завіт і розуміти його. І я побачив, що церква у дні апостолів була такою самою, як і у наші дні, що вона дійсно є відновленою”.

Ліза (19 років):

“Живучи в наші часи, я бачу, як все більше і більше світ справляє руйнівний вплив на сім’ї, і це просто дивовижно мати велике благословення і захист через навчання недільної школи і вивчення програми “За Мною Йдіть” вдома, де ми вивчаємо Спасителя і дізнаємося, що потрібно робити, аби залишатися вірними Господові, живучи за євангелією Ісуса Христа. Уже дуже скоро я їду на місію і знання, які я отримала під час вивчення цього посібника, зміцнили моє свідчення і дали відповіді на різні запитання, які зазвичай мають люди під час вивчення євангелії. Тому програма “За Мною йдіть” є великим благословенням”.

Батьки, Олег та Ірина:

“Вивчаючи Новий Завіт з посібником “За Мною йдіть, ми поглибили розуміння притч, які розповідав Ісус, наприклад, притчу про доброго самарянина. Ми зрозуміли, що Небесний Батько надає нам різні засоби для служіння. Якщо хтось потребує нашої допомоги, подібно до пораненого чоловіка у притчі, то інколи ми відчуваємо дискомфорт через відсутність часу і думаємо, що не можемо надати допомогу. Але на прикладі доброго самарянина ми побачили, що він був дуже зайнятою людиною і їхав у відрядження, мав свої невідкладні справи, проте приділив певний час для надання першої допомоги постраждалому та пожертвував кошти для подальшої його реабілітації. Тому в сучасному світі, коли, як нам здається, катастрофічно не вистачає часу на кількість справ, які ми плануємо виконати, ми можемо жертвувати матеріальними ресурсами, тобто знайти лікаря, який може лікувати хворого, або сантехніка, який може відремонтувати кран, і просто заплатити за цю послугу, як це й зробив добрий самарянин. Сучасні проблеми не є складнішими, ніж проблеми людей, які жили у часи Ісуса Христа. Писання є дійсно вічними книгами і голос, який звучав у давні часи, є актуальним і в наш час”.

Вивчення писань за програмою “За мною йдіть” є великим даром від Бога у наш час і проявом Його любові до нас. Господь дійсно промовляє до нас сьогодні.

І в кінці хочеться відзначити, що скорочення годин навчання у церкві не є часом для того, щоб більше відпочити, але для того, щоб відбулося зміцнення сім’ї через вивчення програми “За Мною йдіть”.