2020
Зростати у Христі
Березень 2020


Місцеві сторінки

Зростати у Христі

Ми—звичайна сім’я, і ми з радістю хочемо поділитися своїм свідченням про те, що нас, звичайних людей, перетворює у великих. Це—зростання у Христі завдяки церковній програмі “За Мною йдіть”.

У 2019 році ми отримали посібник, який мав допомагати нам вивчати Новий Завіт усією сім’єю. Ми принесли цей посібник додому і поклали його на поличку, де він деякий час “покривався порохом”. Наступного тижня у нас почалися певні проблеми, що ускладнили наше життя. Я розповіла про це місіонеру, який христив нас 16 років тому і з яким ми досі підтримуємо дружні стосунки. Він нічого не сказав, але поставив лише одне запитання: “Ви використовуєте посібник “За Мною йдіть” для вивчення Нового Завіту?” Ми миттєво зрозуміли, що нам потрібно робити!

Так почалася дивовижна подорож, яка поглибила наше знання про життя Ісуса Христа. Щодня ми вивчали розділ за розділом у Новому Завіті, відповідали на запитання у посібнику, працювали всією родиною та обговорювали багато цікавих подій. Матвій був митарем, Лука—лікарем, вони жили у різних місцях, у них був різний стан у суспільстві, але вони писали про ті самі події з життя Ісуса Христа. Це день за днем зміцнювало нашу віру і сприяло нашому духовному зростанню.

Мене дуже надихнув переклад Джозефа Сміта окремих уривків з Нового Завіту. “Я ніколи не знав вас… Відійдіть від Мене”. Дійсно, чи міг Господь сказати: “Відійдіть, Я ніколи не знав вас”. Ми—Його улюблені діти. Він любить нас досконалою любов’ю, всіх без виключення. Як же Він може не знати нас!

Мій чоловік, Дмитро, свідчить, що цей посібник дуже впорядкував наше життя, а у нашій Церкві Бога є порядок у всьому. Ці вчення об’єднали нас і зміцнили нашу сім’ю. Завдяки їм ми можемо разом дивитися в один бік і йти в одному напрямку.

Завдяки цим урокам, наш старший син Влад зрозумів, наскільки цікава Біблія. У посібнику все пояснюється дуже зрозуміло. Його вразила історія про те, що священники вимагали розіп’яти Ісуса, а не Вараву, який був злочинцем за римськими законами, і підбили на це багатьох людей. Адже Ісус не зробив нічого поганого, а Варава приніс багато зла, і його відпустили! Чи стало людям легше жити після цього?

Нашого середнього сина, Романа, завжди хвалили на уроках за знання, що він отримав дома під час вивчання Священних Писань. Через це він був активним на уроках. Найбільше йому сподобалася історія про те, як кілька чоловіків розібрали дах та спустили хворого до ніг Ісуса, бо не могли дістатися туди іншим шляхом. “Він зробив стільки добра”,—захоплюється Рома.

А молодший син, Андрій, завдяки сімейним урокам тепер може годинами розмовляти про Ісуса Христа, Бога, добро і любов. Ці вчення настільки прості, що наповнили світлом й істиною душу маленької дитини.

Наша сім’я дуже вдячна за цю програму. Вона допомагає зміцнювати сімейні стосунки і звеличує кожного, від маленького до великого! Ми дуже щасливі, що Господь проливає світло у наші душі завдяки євангелії Ісуса Христа. Наша Церква—істинна. Наш пророк отримує одкровення від Самого Бога, і ці одкровення чудові.