2023
Спрямування в пошуку роботи
Жовтень 2023


“Спрямування в пошуку роботи”, Ліягона, жовт. 2023.

Голоси святих останніх днів

Спрямування в пошуку роботи

Я не могла знайти роботу, але була впевнена, що Господь благословить мене за зусилля стати самозабезпеченою.

Під час навчання на останньому семестрі в коледжі я відчула, що слід почати пошуки роботи у тій сфері, яку вивчала — освіта. Я планувала працювати неповний робочий день учителькою початкових класів. На той час мої діти вже виросли.

Аби підготуватися до виходу на роботу, я записалася на організований Церквою курс із самозабезпечення, щоб було легше знайти роботу1. Коли я прийшла на перше заняття, то була єдиною студенткою. Учителем був поважний чоловік з американським акцентом, який мав велике бажання служити іншим. Під час уроків він пояснював євангельські принципи, які допомагали мені розвивати віру в Господа і діяти за тією вірою.

Мені потрібно було дві години добиратися до церковного центру самозабезпечення в Сан-Паулу, але я кожного тижня вчасно з’являлася на заняття. Я з усією серйозністю поставилася до цього курсу, бо він був для мене важливим.

Однак по закінченні курсу я не змогла знайти роботу вчительки. Незважаючи на це, я висловила вчителю свою впевненість, що Господь благословить мене і що невдовзі я знайду роботу. Я підготувалася до необхідного тесту, який вимагалося здати претендентам на вакансію вчителя, і почала відвідувати курс за програмою самозабезпечення, на якому навчали, як започаткувати власний бізнес2.

Відразу ж після здачі тестів я поквапилася на заняття із самозабезпечення. Я всім розповіла, якою підготовленою почувалася до тестів, і це завдяки тому, що навчалася і відвідувала курси із самозабезпечення.

Зрештою я отримала бажану роботу. Я почувалася безмежно щасливою, і я була вдячна, що можу платити Господу десятину й пожертвування. Вивчаючи другий курс за програмою самозабезпечення, я відчула спонукання Духа записатися на курс EnglishConnect 2 і розпочати післядипломну освіту3.

Я почувалася безмежно вдячною за це скерування від Господа у прийнятті таких важливих рішень у своєму житті. Я знаю, що Він дотримується Своїх обіцянь, і якщо ми дотримуємося Його заповідей, Він благословить нас матеріально й духовно усім необхідним для процвітання (див. Мосія 2:14).

Посилання

  1. Див. Мій пошук роботи. Самозабезпечення (2016), ChurchofJesusChrist.org/study/life-help/self-reliance.

  2. Див. Започаткування і розвиток мого бізнесу. Самозабезпечення (2017), ChurchofJesusChrist.org/study/life-help/self-reliance.

  3. Див. englishconnect.org/courses.