2008
МОГУТНЯ ЗМІНА СЕРЦЯ
Березень 2008 р. року


МОГУТНЯ ЗМІНА СЕРЦЯ

Після медучилища я почала працювати у відділенні інтенсивної терапії в дитячій лікарні. Я дуже хотіла навчатися й здобути досвід, щоб перевірити себе. Однак я й не уявляла, що це буде так важко—як фізично, так і морально. Я не могла зрозуміти, чому світ настільки жорстокий, що навіть батьки завдають невиправної шкоди своїм дітям. Я також не розуміла, чому Бог допускає, щоб діти помирали. Після року роботи у лікарні моя душа була виснажена.

Потім я дізналася, що члени моєї сім’ї слухають бесіди, яких навчають місіонери-святі останніх днів. Я працювала допізна і не могла бути вдома, коли проводилися ті бесіди. Невдовзі сестра і мама охристилися. І я відчула, ніби залишилася на самоті зі своїми запитаннями і невирішеними проблемами. Хоча моя сім’я намагалася влаштувати для мене зустріч з місіонерами, я не хотіла бачити їх. Але одного разу, коли сестри Джонсон і Марчук прийшли до нас, я приєдналася до їхньої розмови. Наступного разу вони провели зі мною духовний урок, і я змогла знайти відповіді на запитання, які мучили мене давно. Невдовзі я була охрищена і конфірмована.

З того часу як я стала членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, я відчуваю, як мене підтримує віра в Ісуса Христа. Я знову і знову відчуваю силу молитви й бачу, що вийшла з темряви на світло. За шість років у Церкві я переконалася, що Ісус Христос—це мій Спаситель. І завдяки Ісусу Христу я зараз маю можливість наближатися до Небесного Батька.