2023
Об’єднані як сестри й брати в Христі
Вересень 2023


“Об’єднані як сестри й брати в Христі”, Ліягона, вер. 2023.

Вітаємо вас у цьому номері журналу

Об’єднані як сестри й брати в Христі

Зображення
чоловіки й жінки зібралися на нараду

Голос жінок так само, як і чоловіків, є важливим для виконання Господньої роботи. Хоча ми є унікальними, однак доповнюємо одне одного, об’єднуючись для досягнення спільної мети — бути учнями Христа.

Наші відмінності не мають відволікати нас від цієї мети. Натомість наші відмінності — це наші таланти і внески, які разом зміцнюють наш вплив на здійснення роботи зі спасіння й піднесення по всьому світу. Старійшина Герріт У. Гонг, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, пише про це так у цьому номері журналу: “Ми досягаємо кращих рішень і більшого успіху, якщо цінуємо внесок одне одного і працюємо разом, виконуючи Його роботу як брати і сестри” (с. 4). Як нам досягнути такої єдності? Ми повинні мати віру в те, що Господь може направляти наші відмінності на добро у Його царстві.

У своїй статті на с. 8 я розповідаю, що дізналася з новозавітної історії про жінку з Ханаану, яка шукала Спасителя, аби Той зцілив її дочку. Та жінка не належала до дому Ізраїля. Однак вона мала віру, що Господня сила може зцілити її дитину, і та надзвичайна віра поєднала її із завітним народом і дала можливість здійснити чудо.

Давайте рівнятися на Спасителя в усьому, що ми робимо, “скріпивши свої серця у єдності і в любові один до одного” (Moсія 18:21). Ми маємо привілей навчатися на могутніх відмінностях одне одного і цінувати їх так, як це робить Христос. Яка ж я вдячна за те, що в мене є Пастир, Який чує неповторний голос кожної Своєї вівці.

Щиро ваша,

Президентка Камілл Н. Джонсон

Генеральна президентка Товариства допомоги