2021
Я вдячна Богу за семінарію
Серпень 2021


Я вдячна Богу за семінарію

Кожного ранку з понеділка по п’ятницю у нас проходить семінарія. Дуже часто буває важко прокинутися вранці, особливо взимку, коли в цей час ще темно. Але оскільки у кожного з нас є мета і бажання вивчати Святі Писання, ми прокидаємося рано і починаємо свій день правильно. Участь у щоденних уроках допомагає мені пізнавати Господа, а також євангельські принципи. Починаючи свій день з семінарії, я починаю день з Господом, і вже з самого ранку сповнююся духовністю та бажанням прожити цей день правильно. Беручи участь в уроках і вивчаючи Писання, я наближаюся до Бога. Ось чому я так люблю семінарію.

На уроках ми виховуємо звичку щодня не просто читати Писання, а вивчати їх, занотовувати і розмірковувати над прочитаним. Тому, коли настають канікули, мені буває сумно через те, що немає семінарії. Під час уроків ми також ділимося одне з одним цікавими думками, ставимо запитання вчителю та обмірковуємо ситуації. Ми всі намагаємося запам’ятати і застосувати у своєму житті якомога більше із засвоєних принципів.

Я дуже вдячна Богу за семінарію, а також за Святі Писання, які ми вивчаємо, аби прагнути жити за написаними в них законами. Я дуже вдячна кожному вчителю семінарії за їхню любов до нас і за те, що вони щодня готують уроки для нас та намагаються вкласти в нас якомога більше правильних знань і думок.