2021
Те, що я дізнаюся від Товариства молодих жінок
Серпень 2021


Те, що я дізнаюся від Товариства молодих жінок

“Особисто для мене бути членом Товариства молодих жінок–це більше ніж просто стиль життя. Це благословення. Щодня я можу відчувати божественне світло Бога, бо я–Його дочка. Навчання у Товаристві молодих жінок допомагає мені більше пізнати Спасителя. Слова з девізу: “Як учениця Ісуса Христа, я намагаюся стати такою, як Він” мають особливе значення для мене, бо моїм найбільшим бажанням є бути такою, як Він. Я розумію, що розвиваючи свій внутрішній світ, я можу наблизитися до Бога і нести Його світло протягом життя”.

Ганна С., 16 років, Московський Російський кіл.

“Намагаючись бути гідною піднесення, я ціную дар покаяння і прагну вдосконалюватися щодня”. Коли я читаю або чую ці слова, то думаю, що все залежить від нас–чи рухатися у напрямку до спасіння, чи вибирати протилежний напрямок. Ці слова допомагають мені розуміти важливість покаяння, що є великим даром від нашого Небесного Батька і нашого Спасителя. Без Викуплення Спасителя ми б ніколи не мали можливості вибачатися або отримати піднесення. Ісус Христос викупив наші душі, щоб ми могли повернутися у Царство нашого Небесного Батька, і те, що я маю робити,–це ставати кращою і більш гідною щодня”.

Аніта Н., 16 років, Московський Російський кіл.

Мені подобається фраза з девізу: “Як учениця Ісуса Христа, я намагаюся стати такою, як Він”. Це нагадує мені, якою людиною я маю бути.

Надія П., Москва, Росія, 12 років.

Коли у віці 11 років я лише почала відвідувати уроки Товариства молодих жінок один раз на місяць, я вивчила напам’ять девіз дуже швидко. Я могла вільно розказати його у будь-яку мить. У той час у мене був складний період у житті. Я не відчувала, що біля мене є близькі люди і що мене люблять. Я не знала, хто я і що я. Потім я вирішила, що кожного разу, коли сумніви подібні до цих будуть з’являтися в моїх думках, я повторюватиму девіз Товариства молодих жінок, трохи змінюючи слова у ньому. Замість “Ми–дочки Небесного Батька” я казала: “Я–дочка мого Небесного Батька”. Це допомагало мені отримати свідчення, якого я потребувала у той час, і знайти себе. Я рада, що девіз зараз змінився і що кожна молода жінка, коли вона повторює його, може знати, що вона є дочкою її Небесного Батька. І що вона відіграє свою роль у Його плані.

Тетяна Ф., Москва, Росія, 15 років.

Знання того, що я–улюблена дочка Небесних Батьків, дає мені розуміння того, що я можу в будь-який час звернутися до Небесного Батька і знати, що Він почує мене.

Яна Б., 12 років, Київ, Україна.

Цей девіз допомагає мені розуміти, що тут на землі ми представляємо Божу сім’ю. Нам надано все необхідне, щоб виконати роботу Бога і скористатися могутньою силою нашої божественної природи. Служачи Небесному Батькові, ми удосконалюємо наші душі, щоб підготуватися до вічності.

Ольга Б., 16 років, Київ, Україна.