2014
Ідеї для домашнього сімейного вечора
Березень 2014


Ідеї для домашнього сімейного вечора

У цьому номері є статті та вправи, якими можна скористатися на домашньому сімейному вечорі. Ось дві ідеї:

“Як вибрати хороших друзів”, c. 53: Виріжте з журналів кілька фотографій молодих чоловіків і молодих жінок і коротко опишіть людину на кожінй фотографії. Наприклад, ви можете взяти фотографію молодого чоловіка і сказати: “Це—Аарон. Він не є членом Церкви, однак він регулярно ходить з сім’єю в синагогу. Йому подобаються спортивні ігри і його мова є чистою”. За цим принципом опишіть кожну фотографію. Запитайте своїх дітей, які з цих людей були б хорошими друзями. Прочитайте з ними Якова 2:23 і обговоріть те, як ми можемо стати друзями Небесного Батька.

“Ісус Христос—наш Спаситель”, с. 74: Великдень наближається! У цю пору ви можете зробити щось особливе, щоб виявити вдячність за благословення Ісуса Христа. Щодня за вечерею кожен член сім’ї може по черзі розповідати про благословення, які він або вона отримали того дня. Ви можете пам’ятати про ці благословення, збираючи в баночку кульки,—по кульці за кожне благословення. Ви можете поділитися цією ідеєю під час домашнього сімейного вечора, прочитавши уривок з Писань про життя Ісуса Христа; потім попросіть своїх дітей намалювати події, які описані в цьому уривку з Писань. Заспівайте “На Господа схожим бути” (Збірник дитячих пісень, с. 40) або іншу пісню про Спасителя.

Вашою мовою

Ліягона та інші церковні матеріали доступні багатьма мовами на сайті languages.lds.org .

Щоб приєднатися до Ліягони на Фейсбуці і отримувати надихаючі послання, зайдіть на facebook.com/liahona.magazine