2021
Ліягона, яку показав мені Бог
Червень 2021


Голоси святих останніх днів

Ліягона, яку показав мені Бог

Спочатку заява про те, що Церкву Ісуса Христа було відновлено, здалася мені богозневагою.

Зображення
hand holding a pass-along card

Фотографія руки від Getty Images; фонова фотографія Клебхера Текса

Навчаючись в аспірантурі в Австралії, я часто ходив зі своєї квартири до найближчих ресторанів у центральному діловому районі Мельбурна. Одного разу, ідучи туди, я побачив на землі картку із зображенням Ісуса Христа. Голос всередині мене спонукав підняти її.

Я послухався й уважно прочитав інформацію на картці. Потім я подивився, щоб знайти краще місце, куди можна було б покласти зображення Спасителя, але такого не знайшов. Тому я взяв картку із собою й поставив її на книжкову полицю.

Через три дні я йшов на обід і зустрів двох місіонерів. Ми призначили зустріч, щоб вони могли мене навчати, і вони вручили мені таку саму картку, яку я вже знайшов. Коли я повернувся додому, то порівняв ці дві картки. Обидві були від церкви, яку представляли місіонери.

Коли місіонери прийшли до мене, вони свідчили про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Спочатку мені було ніяково після їхнього свідчення. Мені здавалося богозневагою заявляти, що Церкву Ісуса Христа було відновлено і що лише вона була єдиною істинною церквою на землі, але обидва ці факти мене зацікавили.

По-перше, я прочитав у Писаннях, що “початок премудрости—страх перед Господом” (Псалми 110 (111):10). Мені не вистачало мудрості, тому я хотів боятися Господа, щоб здобути ту мудрість. Я думав про те, що не зможу боятися Господа, якщо не знатиму Його. Тож усе, чого навчали місіонери, було важливим, оскільки мені необхідно було більше дізнатися про Господа.

По-друге, я дійшов висновку, що саме Господь мене спрямував, аби я знайшов ту картку і підібрав її. За всі роки перебування у Мельбурні я ніколи не бачив подібної картки на землі. Я подумав, що такими картками не розкидаються легковажно.

Під час місіонерських уроків я відчув себе щасливішим і був приголомшений новим знанням, яке здобув. Незабаром я охристився. Зараз я запечатаний зі своєю дружиною і дітьми на час і на всю вічність, і сьогодні я маю таке саме свідчення, яке склали мені місіонери: Церкву Ісуса Христа було відновлено через пророка Джозефа Сміта. Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів—це єдина істинна церква на землі і її скеровує сучасний пророк.