2021
Чи ви можете назвати себе щасливими?
Червень 2021


Чи ви можете назвати себе щасливими?

Нещодавно Президент Нельсон закликав нас зробити наші сторінки соціальних мереж щоденниками вдячності. Моя стрічка новин рясніла висловлюваннями вдячності! Дякували за сім’ю, мистецтво, друзів тощо. А також дякували за євангелію в цілому і за її окремі принципи.

Чому люди ділилися всім цим? Чому цим ділилася я?

Я подумала, що це те, що робить нас щасливими! Це дарує усмішку! Я впевнена, що у вас, у мене, у кожного є те, за що хочеться висловити ВДЯЧНІСТЬ. І це робить нас щасливими.

Мені дуже подобаються уривки з Книги Мормона: “Люди є, щоб вони могли мати радість” (2 Нефій 2:25) та “Ми говоримо про Христа, ми втішаємося у Христі, ми проповідуємо Христа, … щоб наші діти могли знати, до якого джерела їм звертатися” (2 Нефій 25:26).

Скільки щастя євангелія принесла у ваше життя? Особисто мене воно переповнює! Євангелія дає можливість краще пізнавати Христа, розмовляти з Небесним Батьком, зустрічати людей, які завжди, мов ангели, приходять на допомогу.

Коли я служила на місії, Господь благословив мене можливістю познайомитися з чоловіком на ім’я Дік. Він—чудовий! Щоразу, коли ми говорили про Христа, його очі світилися! Він знав небагато і завжди повторював фразу: “Я—як маленька дитина”. Він був готовий дізнаватися більше і радів можливості дізнатися більше про Спасителя.

Я впевнена, що кожному з нас є за що дякувати! Я також упевнена, що євангелія несе у собі особливе глибоке щастя! І так само як Дік пізнавав євангелію, наче маленька дитина, кожна людина, яку ми зустрічаємо, може теж її пізнавати.

Говорімо ж про Христа і діймо, як Він! Часто це незручно і страшно, але, зробивши перший крок, наступний крок стає зробити легше.