2010
До нових зустрічей
Листопад 2010 р.


До нових зустрічей

Ми повинні витерпіти до кінця, бо нашою метою є вічне життя в присутності нашого Небесного Батька.

Зображення
President Thomas S. Monson

Брати і сестри! Ця прекрасна генеральна конференція Церкви наближається до кінця, переповнюючи моє серце почуттями. Поради і свідчення тих, хто брав участь у кожній сесії, духовно підживили нас. Я впевнений, що висловлю думку всіх членів Церкви по всьому світу, якщо виражу глибоку вдячність за істини, яких нас навчали. Ми можемо вторити словам з Книги Мормона, що описують людей, які чули проповідь царя Веніямина і “заволали в один голос, кажучи: Так, ми віримо всім словам, які ти сказав нам; і ми знаємо також про їхню надійність і істинність, через Духа Господа Вседержителя”1.

Я сподіваюся, що ми знайдемо час, щоб почитати виступи з конференції, які будуть надруковані в листопадовому номері журналів Ensign і Ліягона, бо вони заслуговують на ретельне вивчення.

Яким благословенням є те, що ми змогли зустрітися тут, у цьому величному Конференц-центрі, у мирі, затишку й безпеці. Ця конференція транслювалася до рекордної кількості людей по всьому світу через континенти й океани. Хоча нас з вами розділяє велика відстань, ми відчуваємо ваш дух і шлемо вам нашу любов і вдячність.

Братам, яких було відкликано на цій конференції, я хочу висловити сердечну подяку за багато років відданого служіння. Ваш внесок у Господню роботу благословив незліченну кількість людей.

Хор Скинії та інші хори, які брали участь у сесіях, виконували по-справжньому небесну музику, яка надихала і прикрашала все, що тут відбувалося. Дякую, що ви ділилися з нами своїми музичними талантами й здібностями.

Я люблю й ціную моїх вірних радників, президента Генрі Б. Айрінга і президента Дітера Ф. Ухтдор-фа. Вони дійсно є мудрими мужами з глибоким розумінням, а їхнє служіння є неоціненним. Я б не міг робити всього, до чого покликаний, без їхньої допомоги й підтримки. Я люблю й захоплююся моїми братами з Кворуму Дванадцятьох Апостолів і всіма членами з кворумів сімдесятників та Верховного єпископату. Вони служать безкорисливо й ефективно. Я також висловлюю подяку жінкам, які служать у генеральних правліннях допоміжних організацій.

Яким благословенням для нас є те, що ми маємо відновлену євангелію Ісуса Христа. Вона дає відповіді на запитання щодо того, звідки ми прийшли, чому ми тут і куди підемо після цього життя. Вона сповнює наше життя змістом, метою і надією.

Ми живемо в неспокійному світі, у світі багатьох випробувань. Ми прийшли на землю, щоб справлятися з особистими випробуваннями найкращим чином, навчатися з них і долати їх. Ми повинні витерпіти до кінця, бо нашою метою є вічне життя в присутності нашого Небесного Батька. Він любить нас і найбільшим Його бажанням є те, щоб ми досягнули цієї мети. Він допоможе нам і благословить, якщо ми будемо звертатися до Нього в молитвах, вивчатимемо Його слова і виконуватимемо Його заповіді. В них ми знайдемо безпеку, в них ми знайдемо мир.

Нехай Бог благословляє вас, любі брати і сестри! Я дякую за молитви, в яких ви згадуєте мене і всіх генеральних авторитетів. Ми глибоко вдячні за вас і за все, що ви робите для розбудови Божого царства на землі.

Нехай небесні благословення проливаються на вас. Нехай у ваших домівках панує любов, люб’язність і Дух Господа. Постійно підживлюйте свої свідчення про євангелію, щоб вони захищали вас від нападів Сатани.

Конференція завершилася. Повертаючись додому, будьмо обережними. Нехай той Дух, який ми відчули тут, перебуває з нами в усіх повсякденних справах. Виявляймо більше доброти одне одному; завжди виконуймо Господню роботу.

Я люблю вас. Я молюся за вас. Я кажу вам: до зустрічі через шість місяців. В ім’я нашого Господа і Спасителя, самого Ісуса Христа, амінь